Seuraavia ryhmämatkaehtoja sovelletaan kaikkiin Skafuuri Oy:n myymiin palveluihin. Saatuasi varausvahvistuksen nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi. Tutustu ehtoihin huolellisesti.

1.Sopimus

Tehtyäsi varauspyynnön tarkistamme saatavuuden ja lähetämme sinulle tarjouksen hyväksyttäväksi. Mikäli emme pysty toteuttamaan varaustasi juuri haluttuun ajankohtaan tai halutulla tavalla, lähetämme sinulle vasta- tarjouksen.  

2.Vakuudet

Olemme saaneet Kuluttajavirastolta oikeuden toimia matkanjärjestäjänä ja –välittäjänä. Rekisteritunnuksemme on: 2465/14/Mj,Mv.

Yrityksemme on Valmismatkarekisterissä, mikä tarkoittaa sitä, että olemme turvanneet matkustajien meille maksamat ennakkomaksut. Mikäli yrityksemme joutuisi selvitystilaan, meille saapuneet maksut korvattaisiin tästä summasta.

Valmismatkarekisterissä olevat yritykset voit tarkistaa: http://www2.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/matkustaminen/matkatoimistorekisteri

3.Maksaminen

Matka maksetaan seuraavasti, kun varaus on vahvistettu

 • yli 60 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää: 30% matkan hinnasta heti, loput 45 vrk ennen
 • alle 60 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää tai tilauksen loppusumma alle 500€: 100% matkan hinnasta hinnasta heti

4.Peruutukset

Peruutuspäivä on se päivä, jona Skafur-Tour on saanut tiedon peruutuksesta.

Matkan tilaaja voi kuluitta peruuttaa ryhmästä 20% viimeistään 60 vrk ennen matkan alkamispäivää, mikäli minimiosallistujamäärä edelleen täyttyy. Matkanjärjestäjällä on tällöin oikeus hinnoitella matka uudelleen uutta osallistujamäärää vastaavaksi.

Koko ryhmä voi peruuttaa varauksensa seuraavin ehdoin:

Matka, tapahtuma, juhla tai aktiviteetti /  10 henkilöä tai yli

 • vähintään 60 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää         25€
 • 28-59 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää                      50%
 • alle 28 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää                  100%

Matka, tapahtuma, juhla / alle 10 henkilöä

 • vähintään 45 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää         25€
 • 28-45 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää                      50%
 • alle 28 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää                  100%

Aktiviteetti  / alle 10 henkilöä

 • vähintään 28 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää          25€
 • 7-28 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää                         50%
 • alle 7 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää                     100%

Varaaja vastaa ryhmänsä osalta siitä, että peruutus on toimitettu Skafur-Tourille ajoissa.

5.Osallistujalista

Ryhmän lopullinen osallistujalista huonejakoineen, lähtöpaikkoineen ja muine erityistoivomuksineen on toimitettava 4 vkoa ennen matkan alkua osoitteeseen: sales@skafur-tour.fi

6.Hinta

Hintaan sisältyvät vain ne palvelut, jotka mainitaan matkatarjouksessa tai -vahvistuksessa. Toimistokulut ovat 16€/tilaus. Toimistokuluja ei peritä tilauksista, joiden loppusumma on alle 500€ ja kyse on yksittäisestä aktiviteetista.

7.Yritysasiakkaat

Arvonlisäverot sisältyvät matkan hintaan ja ne peritään Suomen verohallituksen ohjeiden mukaisesti. Yritysasiakkaille, jotka ovat ilmoittaneet meille ALV-tunnuksensa, toimitamme ALV-eritellyn matkatarjouksen ja –vahvistuksen.

8.Matkustusasiakirjat

Tarvittavat matkaliput, majoitusvahvistukset, pääsyliput yms. toimitetaan matkan tilaajalle 7-14 vrk ennen matkan alkua sähköpostitse tai matkapuhelimeen.

9.Matkan toteutuminen ja ryhmän koon vaikutus hintaan

Tapahtuman/matkan järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko matka, mikäli minimiosallistujamäärä ei ole koossa 60 pvää ennen matkan lähtöpäivää tai kyseessä force majeure (tyypillisesti sääolosuhteet). Tässä tapauksessa asiakkaalle palautetaan rahat ellei sovita uudesta tapahtuman/matkan ajankohdasta.

10.Matkavakuutus

Asiakas huolehtii itse siitä, että hänellä on tarvittava, Suomessa voimassaoleva ja valitun harrastuksen kattava matkavakuutus.

11.Muutokset

Skafur-Tour ei vastaa matkanjärjestäjästä riippumattomista muutoksista. Tapahtuman/matkanjärjestäjä varaa oikeuden muuttaa matkaohjelmaa. 

12.Passi, viisumi ja rokotukset

Osallistujat vastaavat itse passin, viisumin ja rokotusten hankkimisesta.

13.Valitukset

Matkaa koskevat valitukset ja huomautukset tulee tehdä välittömästi valituksen aiheen ilmaannuttua osoitteeseen: sales@skafur-tour.fi tai soittamalla numeroon +358 45 173 8979.

Vahingonkorvausvaatimukset on aina tehtävä kirjallisesti yllä mainittuun osoitteeseen viimeistään 1kk matkan päättymisen jälkeen. Skafuuri Oy sitoutuu vastaamaan 1kk aikana vahingonkorvausvaatimuksen saapumisesta.

14.Vahingonkorvausvastuun rajoittaminen

Asiakas on velvollinen korvaamaan matkanjärjestäjälle kohteelle aiheuttamansa vahingot. Varaaja on vastuussa myös muista henkilöistä sekä heidän aiheuttamastaan vahingosta varauksen aikana.

Matkanjärjestäjän kokonaisvastuu kuljetukseen liittyvässä vahingossa määräytyy siten, kuin kyseisestä kuljetuksesta ilma-aluksessa annetussa laissa, ilmakuljetussopimuslaissa tai ilmakuljetuslaissa sekä kansainvälisiä rautatiekuljetuksia koskevassa yleissopimuksessa.

Muilta osin noudatetaan Yleisiä valmismatkaehtoja. Palveluntarjoaja ja Skafur-Tourin rooli palvelusssa on eritelty jokaiselta tuotesivulta löytyvässä faktalaatikossa.

Helsingissä 8.6.2014